FASHİON TRAVEL

Summer in the city Greece : Linen Romper

Ето че Септември вече е тук, но това в никакъв случай не означава, че лятото е свършило, имаме време до 23 Септември! :)) Аз лично възприемам Септември, като най-спокойното време за плаж, разходки и изобщо най-приятният месец от летният сезон…с прохладни, но приятни вечери!

Няма да крия, че не съм голям фен на есента…действа ми леко депресиращо, но с годините се опитвам да променя нагласата си, но за това ще си поговорим друг път…

Днес..все още съм на лятна вълна и искам да споделя с вас, един много удобен и приятен аутфит. Става въпрос за къситет ленени гащеризони. Спомням си, че когато бях малка, мама често ме обличаше с такъв тип дрехи, предимно от деним…бяха адски удобни и много ми харесваха.

Сега, години по-късно мога да кажа, че отново се превърнаха в любима моя дреха. Обичам да ги нося през по-голяма част от годината. Хресват ми в дълги и плътни варианти, но тази година се запалих и по късите.

В този пост искам да ви покажа, как комбинирах къс ленен вариант. Открих го в “Koton” и моментално си представих, как ще изглеждам с него, за щастие се получи точно, както исках. Както виаги се спрях на по-голям размер (в случая L) от този, който нося, защото исках да ми стои по-свободно. След като затегнах връзките на кръста и навих леко ръкавите, стана точно такъв, какъвто си представях. При обувките се спрях на сандали с ток в жълт цвят, исках да предам лека елегантност на аутфита и мисля, че се получи идеално. При аксесоарите…заложих на любимите обици тип халки, слънчевите очила на Rayban, които буквално не свалям и мини чантичка от рафия. Ах, забравих да спомена и сламената шапка, която пасна идеално на красивите Гръцки улички.

Беше прекрасен ден, изпълнен с много свежи емоции и приключения.Надявам се съвсем скоро да повторим, защото с всяка изминала година, Гърция се превръща в любимото ми местенце! Искам да живея там, в някое малко крайбрежно градче, много ли искам?

Надявам се този аутфит да ви хареса… и чрез снимките да сме успяли да ви пренесем в това прекрасно градче!

Целувки, Сев.

Romper/Гащеризин: Koton

Bag/Чанта: Zara

Sunglasses/Слънчеви очила: Rayban Clubmaster

Sandals/Сандали: Mango

Hat/Шапка: From a local boutique

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *