BEAUTY

New Product Review: URİAGE BARIÉDERM-CICA DAILY GEL-CREAM AND SERUM

До края на годината остават броени дни, а аз тепърва се сещам да пиша в блога!Странното е, че реално съм се затъжила за това любимо мое местенце, но не намирам мотивацията да се завърна! Не искам да казвам, че нямам време, тъй като вярвам, че когато човек иска да направи нещо си намира нужното такова…

Както споменах и в горните редове, по-скоро ми липсва мотивация, но в крайна сметка реших, че ще се опитам да пиша от дъжд на вятър…Кой знае, може пък така да си върна желанието и да споделям повече неща тук!?

И така, днес искам да ви споделя за една разкошна комбинация от два хидратиращи (и не само ) продукта за лице от любимите ми Uriage!Не е тайна, колко много ги харесвам! За мен те са нещо като спасителна жилетка…един от най-добрите брандове за чувствителна кожа (според мен).А когато сте с чувствителна кожа внимавате двойно, че в противен случай нещата загрубяват!

И така, това лято използвах една комбинация от крем и серум за лице, които ми подействаха страхотно, а именно крем-гелът и серумът от серията BARIÉDERM-CICA DAILY на Uriage.Оказа се, че кожата ми е имала нужда точно от това…продукти, които успокояват и хидратират кожата в дълбочина..без да я дразнят!

И тъй като останах доста доволна, реших да ви споделя повече информация за тях. Като започна с кремчето:

1.URİAGE BARIÉDERM-CICA DAILY – Гел-Крем за лице

 • Ще започна с опаковката, която се състои от типичната за марката бяла 40 мл. тубичка със сини надписи. Лесно преносима и практична за използване.
 •  Кремчето е подходящо за: Чувствителна кожа, Комбинирана кожа, Суха кожа, Много суха кожа, Раздразнена кожа и Нормална към суха кожа.
 • Води се като мултифункционална грижа за всеки тип раздразнена кожа.
 • Има много приятна лека гел-крем текстура, която попива много бързо и не оставя лепкаво и мазно усещане, което е важно за мен.
 • Продуктът не е ароматизиран, което е перфектно…особенно за хора с чувствителна кожа!
 • Съдържа до 96% съставки с натурален произход. Активните му съставки са:10,5% ТЕРМАЛЕН БИОТИЧЕН КОМПЛЕКС. Термална вода Uriage, Inulin (пребиотик), Centella Asiatica, Хиалуронова киселина (високо и ниско молекулно тегло), Витамин B5, Мед и цинк.
 • Перфектен е при загуба на блясък, дискомфорт, признаци на умора, фини линии, малки несъвършенства, леки зачервявания, при употреба на защитни маски. Обогатен с възстановяваща Centella Asiatica, хиалуронова киселина (високо и ниско молекулно тегло) и витамин B5, този гел-крем незабавно успокоява и хидратира кожата, подпомага възстановяването и възвръща блясъка и сияйността
 • Освен това има прочистваща ефикасност, благодарение на съдържанието на мед и цинк, гел-кремът възвръща оптималния комфорт на кожата и моментално я успокоява!
 • Може да откриете продукта в аптеките из цялата страна.

За мен този крем се нарежда на челни позиции, когати става въпрос за добра хидратация и комфорт на чувствителната кожа! А в комбинация със серума от същата серия, кожата ми се чувства и изглежда прекрасно!

2. Преминавам към серума за лице от същата серия, а именно:

URİAGE BARIÉDERM-CICA DAILY – СЕРУМ

 • Отново започвам с опаковката, която се състои от елегантен стъклен флакон от 30 мл.в синьо със стъклена пипета и бяла капачка , която действа с натискане и по този начин ви дава нужното количество продукт.
 • Серумът е подходящ за: Чувствителна кожа, Комбинирана кожа, Суха кожа, Много суха кожа, Раздразнена кожа и Нормална към суха кожа.
 • Води се като мултифункционална грижа за всеки тип раздразнена кожа. Ежедневна хидратираща грижа за успокояване, защита и възстановяване баланса на кожата.
 • Има много приятна, флуидна освежаваща текстура. Изключитлно икономичен продукт!
 • Отново продукт без аромат, което си е важен елемент щом става въпрос за чувствителна кожа.
 • Съдържа до 96% съставки с натурален произход. Активните му съставки са:10,5% ТЕРМАЛЕН БИОТИЧЕН КОМПЛЕКС. Термална вода Uriage, Inulin (пребиотик), Centella Asiatica, Хиалуронова киселина (високо и ниско молекулно тегло), Витамин B5 и Дипептиди.
 • Перфектен е при загуба на блясък, дискомфорт, признаци на умора, фини линии, малки несъвършенства, леки зачервявания, при употреба на защитни маски.
 • Обогатен с възстановяваща Centella Asiatica, хиалуронова киселина (високо и ниско молекулно тегло) и витамин B5, този ултра-успокояващ серум хидратира кожата в дълбочина, подпомагайки нейната регенерация и изравнявайки тена.
 • Благодарение на дипептидите, стимулира възстановяването и регенерирането на кожата, предпазвайки от стареене..
 •  Може да откриете продукта в аптеките из цялата страна.

Серумът върши чудеса, особенно в комбинация с кремчето от същата серия. Има наистина видими резултати… кожата ми изглежда по спокойна, няма зачервявания, доста добре хидратирана и бляскава…с по-малко видими бръчици!

Аз лично съм много доволна и с удоволствие бих закупила продуктите отново и отново!

Надявам се този пост да ви бъде полезен! Винаги съм на линия за вашите въпроси и препоръки!

Целувки, Сев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *