BEAUTY

New Product Review: GALENIC PUR Gentle micellar water

Здравейте, как върви лятото? Предполагам, че повечето от вас са на почивка…и това е страхотно, надявам се и ние да заминем следващата седмица за още няколко спокойни морски дни!

Отново си дадох дълга почивка от блога, защото исках да събера повечко материали за споделяне и сега лека-полека се завръщам и нямам търпение да ви споделя мнението си за разни продукти, да ви покажа любими аутфити и моменти от морските ни ваканции!

Спирам с приказките и насочвам вниманието си към днешния пост, който съм отделила за един разкошен продукт на френската марка Galenic, а именно Нежната им мицеларна вода от серията PUR. Използвам я от няколко месеца и определено мога да кажа, че се нарежда сред любимите ми…още повече, че е от мицеларните води, които са без изплакване.

И така, хайде да преминем към пълното описание:

 • – Ще започна с опаковката, която се състои от красиво прозвачно шише с черна капачка. Предлага се в опаковки от 200 и 400 мл, моята е от 200.
 • – Мога да кажа, че е икономичен продукт, тъй като почиствам цялото си лице само с едно напоено тампонче. Това включва околочният ми грим и гримът на цялото лице. (трябва да отбележа, че не използвам тежък грим…)
 • – Има доста лек и приятен аромат, който не дразни.
 • – Почиства много, много добре. Пробвала съм да почистя и водоустойчива спирала, и като цяло продукта се справи безупречно!
 • – Както споменах и по-горе, тази мицеларна вода няма нужда от изплакване, но тъй като аз си почиствам лицето с метода за двойно почистване на лице…използвам и измивен продукт. Никога не оставям мицеларната вода без да съм измила цялото лице!
 • – Мицеларната вода е изключително лека и свежа и съдържа свежи нотки на бели цветя, жасмин и момина сълза.
 • За да гарантира незабавното и ефикасно почистване с толерантна грижа към кожата, Майстор-моделиерът на формули Galénic използва техника за разработване, която формира мицеларни микроструктури с активния агент. Техните мицеларни системи превеждат почистващите активни съставки, за да влязат в контакт със замърсяванията на кожата. Ефикасността на демакианта е напълно съхранена. Основен активен агент
  Флорална вода от Комунига.
 • – Подходяща е за всеки тип кожа, моята е чувствителна и спокойно мога да кажа, че нямам забележки към продукта.
 • – Препоръчително е да се използва сутрин и/или вечер при почистване на лицето.
 • – Може да откриете марката в аптеките из цялата страна.

Както споменах и по-горе, тази мицеларна вода се нарежда сред любимите ми. Много съм доволна и с чиста съвест я препоръчвам! Аз определено ще повторя покупката!

Надявам се този пост да ви е бил полезен!

Целувки, Сев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *