BEAUTY

Review: Purity Made Simple Cleanser by Philosophy

Здравейте, от този лежерен следобед.. в който чакам малката да се събуди и да се поразходим, преди да е завалял поредния пороен дъжд…От близо две седмици не е спряло да вали Ввремето е доста шантаво и тегаво…и не ми действа много добре, но се свиква.

Та, днес не съм тук, за да ви се оплаквам за времето, а по-скоро за да ви покажа един, любим измивен продукт за лице. Ще си поговорим за прекрасният измивен гел или емуслия на марката Philosophy – Purity made simple, който получих като подарак от любимата Ани от “Anett.blogs”.От доста време исках да го пробвам и се радвам, че най-после го държа в ръцете си….смело мога да кажа, че го ОБОЖАВАМ!

Преди около месец най-после успях да изхабя почистващата пияна, която използвах от година и започнах да използвам новото си гелче. Още от първия път усетих, колко нежно и щадящо се държи към чувствителната ми кожа, нямаше чувство на опъване или раздразнение.  А сега, месец по-късно, кожата ми е доволна и мека след употребата му…и  определно има позитивна промяна, която се забелязва и от околните. Мисля, че една от причините да го харесвам е факта, че може да се използва и за околоочната зона, а това много ме улеснява. Освен това е с изключително изчистен състав, а това е едно от най-важните неща за мен.

 

Хайде да го разгледаме по-подробно, по моя си начин:

 • – Започвам с опаковката: аз има малката опаковка, която е 90мл и е подходяща за пътуване и първо запознанство с продукта. Шишенцето е пластмасаово, изчистено и доста елегантно, с красив надпис и малка черна капачка. Единственният недостатък на тази опаковка е, че малко трудно си взимате от продукта, но аз свикнах и вече съм ок…
 • – Има много нежен и приятен аромат, който никак не дразни.
 • – Консистенцията му е кремообразна, не е типичният гел или емулсия, а нещо между двете.
 • – Не се пени, което в първия момент изглежда странно, но като свикнете ще ви хареса повече от продуктите, които се пенят.
 • – Почиства в дълбочина и оставя кожата мека и сияайна.
 • – Подходящ е за нормална, суха, комбинирана и мазна кожа, което е страхотно. Аз съм с чувствителна кожа, а този продукт е перфектен за нея, защото не е агресивен и е доста щадящт.
 • – Води се 3 в 1, и е подходящ за околочната зона.
 •   Успешно премахва водоустойчив и тежак грим, което е страхотно.
 • – Освен всичко това, като бонус хидратира и кожата ви, няма чувство за опънатост или сухота.
 • – Доста икономичен, поне при мен много малко количество е напълно достатъчно за цялото лице.
 • – Този продукт е бест селър в Щатите и по-света, определено си заслужава да се пробва!

В крайна сметка, аз съм влюбена в него и смятам да си закупя голямата опаковка, но за съжаление ще трябва да изчакам до следващото ни пътуване зад граница, че тук, май не се предлага все още…

Този път, няма да успея да ви дам адекватна информация за цената, но ако искате може да го откриете в Американския сайт на Sephora или някъде другаде…просто аз нямам информация.

Ако вие имате или сте го използвали, ще се радвам да чуя и вашето мнение за него!

Целувки, Сев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *