FASHİON LİFESTYLE

May…the month of dreams and hope!

Спомням си за първия ден в който обявиха извънредното положение и за цялата паника, която ме обзе…Бяхме извън града, когато мама ми съобщи новината, много се бях стреснала. Цялата седмица бях шашната и се чудих, как ще издържим до края на Март, защото първоначално беше обявено извънредно положение до края на месеца. По-късно стана 15ти Април, края на Април…после се удължи до месец Май и взе, че свърши!

Да, извънредното положение приключи и сега, като се замисля приключи бързо…времето минa неусетно. След първата седмица усетих пълна адаптация, харесваше ми да си стоим в къщи, да си играем с малката, да подреждам, да чистя, да снимам видеа, да пиша постове …да пробвам различни рецепти. После усетих, че ставам асоциална, но май всички станахме такива?! Първото излизане беше леко шоково…стресираха ме групите от хора, тъй като не ми се струваше нормално да се правим, че всичко е приключило, а и все още мисля, че трябва да бъдем по-внимателни, но няма да задълбавам. Сега 20 дни по-късно се опитвам да свикна с новото нормално, но ми е трудно, объркана съм, но ще се оправя…Мисля, че пръст в това има и жестоката ми пролетна алергия, която ме е налегнала от близо 2 седмици, и определено влияе на социалният ми живот.

Ох, та това е цялостното положение при мен….

Разбира се, освен стресовите ситуации се радвам и на много позитивни неща, които ме карат да се усмихвам, а именно моментите прекарани със семейството,рожденият ден на малката ми принцеса, божурите, черешите, пътуванията, които все още са до съседни градчета и села, но и това е достатъчно, когато си с любимите хора…ето още няколко страхотни неща, с които ще запомня този месец:

  • Радвам се на изненадите, които Май месец ни беше подготвил, като маковото поле…на което попаднахме случайно, разходката до Пловдив по време на която се намокрихме до кости от неочаквания дъжд и се смяхме с глас! Почувствахме се отново живи…
  • Партито по сучай вторият рожден ден на малката, което беше повече от прекрасно…смеха и надеждата, които ни сплотяват и възможността да се порадвам на роклите и полите си :))))))
  • Ах, щях да забравя и цялостната ви подкрепа, с която ме заливате ежедневно…станахме над 2000 човека в Инстаграм и съм ви адски благодарна за което!

Общо взето, Май месец ме очарова и ми даде надежда, че всичко ще бъде наред!

А, ако трябва да го опиша с един аутфит, то това би бил този от снимките, които виждате в поста. Спомням си деня в който ги направихме, нямахме си и идея от това, което ни очаква, но както казват възрастните “Всяко зло за добро”!

Та, колкото по-топло става времето, толкова повече ме привлича белия цвят и флоралните дрехи. Радвам се, че най-после ще мога да им се порадвам подобаващо! На снимките съм с плисирана пола в сиво-бежов цвят, бял пухкав пуловер…идеален за хладните майски дни, кецове в неутрален цвят и шапка в бежово. Така мога да си се разхождам на всякъде… и по-всяко време, заредена с енергия и готовност за нови приключения!

Oфициално обявявам този аутфит за моят майски фаворит! А на вас допада ли ви? Ще се радвам ако споделите, кой е вашият любим аутфит за този месец? И как се справяте с новостите след  извънредното положение?

Целувки, Сев.

П.С. този пост стана малко по-хаотичен от планираното, но това е нормално тъй като аз съм една хаотична душа, която не успява да се впише в плановете си :)) Приемете този пост като кратък разговор…между приятели.

Skirt/Пола: Koton

Sweater/Пуловер: HM

SneakersКецове: Puma

Hat/Шапка: From a boutique in Plovdiv

Watch/Часовник: Fossil

Bracelet/Гривна: Pandora

Magazine/Списание: Elle Türkiye

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *