FASHİON

Beige is my new black! #ootd

Преди години обожавах да нося дрехи в черно, но с времето замених черния цвят с един доста по-приятен и неутрален вариант, а именно бежовият! Това е един вълшебен цвят, който е сподобен да преобрази дори и най-скучния тоалет, като му придаде щипка лукс и удобство. Винаги съм се чудила, защо повечето хора прибягват към него през по-студените месеци, като той е идеален за всяко време на годината. Понеже, аз меко казано съм пристрастена към него…. може би сте забелязали това от снимките, които споделям. С времето заобичах неутралните цветове и след това, някак си гардеробът ми придоби доста по изчистен вид.

Днес съм тук, за да ви споделя един любим мой аутфит, чрез който, няма как да не забележите любовта ми към този цвят. При комбинирането му използвах техниката “ton sur tone” която буквално означава да комбинираш дрехи от един и същи цвят в различни негови тонове. Разбира се, аз предпочетох да вмъкна и млако цвят в комбинацията, като се спрях на кафяво и жълто при аксесоарите.

В случая комбинирах бежов панталон с висока талия с бежов топ, кафява мини чанта, кафеникави очила и жълти сандали. Крайният резултат определено ме удовлетвори, аутфитът се превърна в един от любимите ми, идеален за по-топлитни есенни дни. За съжаление.. през последната седмица, температурите се снижиха доста и се наложи да приберем сандалите, а върху топовете да облечем нещо плътно и топло.Снимките от поста са направени преди 2-3 седмици, когато слънцето грееше силно, но тъй като обожавам този аутфит, реших да споделя, как бих го преобразила за по-студеното време. Първото нещо, което бих променила са обувките. Вместо сандали, бих заложила на кецове, затворени обувки на ток, груби боти или боти на ток. Като връхна дреха бих се спряла на вълнена оувърсайз риза, парка в тъмно зелен цвят (отново оувърсайз) или сако в  бежово-кафявата гама.

Тук ще сложа два варианта за връхни дрехи, и се надявам този пост да ви допадне и вдъхнови. Ще се радвам да чуя вашето мнение.

Целувки, Сев.

Trousers/Панталони: HM

Top/Топ: Mango

Sandals/Сандали: Mango

Bag/Чанта: Mudo

Sunglasses/Слънчеви очила: Rayban

Earrings/Обици: Stradivarius

Book/Книга: Alain de Botton

Woolen shirt/Вълнена риза: HM

Parka/Парка: HM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *