FASHİON LİFESTYLE

10 Reasons why i love Summer :)))

Лятото си отиде, но емоциите от отминалите месеци са все още тук! :)) Днес се замислих, колко често ви говоря за любовта си към този сезон и реших да ви сподел 10 причини, поради които го обожавам! Знам, че не съм сама, но все пак всеки един от нас има различни причини да обича нещо, нали?

Ето ги и моите, а и друго си е зимно бебе да обичам лятото повече от всичко…

  1. Ще започна с първото жизнено важно нещо, а именно слънцето! Обичам лятото, тъй като то грее по-силно и имам шанс да му се насладя тройно повече от другите сезони! Още от малка обичам да се припичам на слънце, обожавах да стоя на най-слънчевия чин в училище…а сега мога да стоя с часове на слънце без да се оплаквам. Единственното нещо, което ме спира е изгарянето на кожата :)))) а затова никога не пропускам слънцезащитата!
  2. Дните са по-дълги!!!! Мразя, когато през зимата се стъмнява още в 5 часа …не е ли супер неприятно?
  3.  Летните плодове и зеленчуци са най-вкусни. Ще кажете, че вече може да се открие диня и през зимата, но вкусът не е същият. Определено предпочитам да си хапвам всичко в сезона!
  4. Мога да се насладя на морето подобаващо, през зимата прекарваме голяма част от времето си в Истанбул…там сме близо до морето, но не е същото. Друго си е да си лежиш с часове на някой прекрасен плаж, да плуваш в тюркоазените води, да усещаш морският бриз и слънцето да целува кожата ти! ОБОЖАВАМ МОРЕТО…и усещам, че някой ден ще живеея в малко крайбрежно градче :))))
  5. Безвремието на летния сезон е най-приятното нещо. По страннен начин, човек се чувства по-щастлив, по-свободен и по-безгрижен.
  6. Летните залези са магия! Изпълват душата ми с многоо любов, спокойствие и ме карат да мечтая….
  7. Обожавам летните си дрехи, ефирните рокли и поли са ми фаворит! Харесва ми, че мога да препускам боса, с кожа и коса целунати от слънцето.  Нямам нужда от грим, а само от широка усмивка….
  8. Дългите разходки сред природата, които не ни липсват и през другите сезонни, но са по-сладки през лятото!
  9.  Лятото е сезонът на така любимите ми олеандри и слънчогледи.
  10.  Прохладните летни вечери, изпълнени с много любов, смях и красиви емоции! Вечери, които те карат да заобичаш всичко в пъти повече…

Обичам го този сезон! В крайна сметка…лятото е любов!

Целувки, Сев.

П.С. снимките са правени по време на едно от летните ни бягства до Гърция, малко преди залез…Облечена съм с бяла ленена туника и си подскачам волно по плажа, разбира се сламената шапка и любимите очила са неразделна част от летният ми аутфит.

Dress/Рокля: Stradivarius

Hat/Шапка: From a local boutique

Sunglasses/Слънчеви очила: Rayban 

Bag/Чанта: ikea

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *