FASHİON

A rebel heart #ootd

 

Днес съм на много странна вълна, тук съм за да ви покажа една комбинация, която ме кара да се замислям над това, колко различни можем да бъдем ние жените, колко различни наши страни можем да покажем на заобикалящия ни свят… и близките си!?

Например, понякога сме онази дружелюбна приятелка, която с една усмивка успява да помогне на любим човек…с която може цяла вечер да си споделяте, плачете и смеете с глас до припадък!

  • Друг път сме онази уникална непозната жена, която прави впечатление от далече!
  •  Понякога сме тихото момиче от съседното бюро в офиса, а друг път катерим планини без да си дадем почивка!
  • В къщи сме супер мами, които правят всичко за децата и близките си!
  • А в очите на любимите си мъже сме онези крехки създания, които искат да обгърнат с всичка сила и да обичат с пълна душа! :)))

А какви сме, когато останем сами? Какво се крие навътре в душите ни…в онези скрити местенца, които не показваме на никого? Какви са мечтите на онова момиченце, което от дъжд на вятър напомня за себе си? Имаме ли кураж да летим с крилете, които така сполучливо крием от целия свят!?

Моят отговор е доста клиширан…ще кажа само, че зависи от обстоятелствата и няма да крия, че момиченцето в мен често се обажда, за да ми напомни да не се отказвам от мечтите си! Да ми напомни, че само когато аз съм щастлива, мога да направя и другите щастливи! Да ми даде сили за да тичам без да спирам и да танцувам, сякаш никой не ме гледа…Да пея с пълно гърло и да изхвърля цялата ненужна енергия! Да прегръщам силно любимите си хора и да обичам безкрайно много, защото само любовта има силата да промени Света…към по-добро!

И преди да съм се отплеснала напълно от темата, ще ви разкажа за днешният си аутфит, който изкарва всички онези скрити черти и желания на показ…

Става въпрос за една красива бяла рокля, с волани и интересни детайли, която олицитворява онази нежна и женственна част в мен, която не винаги е на показ. А съчетанието с груби черни боти, акцентира върху бунтарската ми страна! В тази комбинация, препочитам да бъда с пусната коса, която свободно да развявам докато танцувам “под дъжда” и да нося малка черна чантичка, достатъчна да побере всичко останало! :))

Ето така, ме кара да се чувствам този аутфит… жива! Не знам, какво друго да допълня…освен, че животът е прекрасен и всеки ден имаме шанса да покажем една наша частичка на този объркан свят! Бъдете смели и обичайте силно, заслужава си!

Целувки, Сев

П.С. Роклята е от новата серия на HM Conscious и е от рециклиран материал.

Dress/Рокля: HM Conscious

Boots/Боти: Mango

Sunglasses/Слънчеви очила: Rayban Round

Bag/Чанта: Stradivarius

Watch/Часовник: Fossil

Bracelete/Гривна: Excusez Moi

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *