FASHİON LİFESTYLE

A classic car and a little black dress kind a day :))) #ootd

Класически автомобил, тясна калдъръмена улица, малка черна рокля…груби боти, залязващо слънце, есенен уют и едно замечтано момиче…което търси смисъл във всичко, което го заобикаля!

Ето така описвам последните кадри, които направихме със съпруга ми, който не спира да ми повтаря, че е време да сляза на земята, да спра да мечтая и да бъда по прагматична…За да не ме боли от разочарованията, които несбъднатите мечти ми сервират!

Питам се възможно ли е…възможно ли е да се живее без мечти?! Има ли изобщо такава опция, без тях човек би бил твърде празен душевно, самотен, сив, твърде предсказуем.. или пък обратното?! А и…какво им е лошото на мечтите…те ли са единственната ни пречка? Не мисля, по-скоро трябва да ги съчетаем с правилните цели и така можем би ще имаме по-релани шансове при постигането им…бавно, но славно!Ох, не знам…пълна съм с въпроси, на които трудно намирам отговор, но не се оплаквам…обичам да мисля, да мечтая и да тормозя мозъка си. Такава съм си и не мисля, че ще се променя след 32 години упорита “мечтателност”..има ли такава дума изобщо, или пак си я измислих…май няма значение, важното е да се приемаме такива, кавито сме!

А, да..забравих да ви разкажа за малката черна рокля от тясната калдъръмена уличка, която така обичам! Роклята е леко нестандартна с красиви буфани ръкави и копчета в предната част. Стои еднакво добре с кубинки и по-женственни обувки. Идеална е за всеки сезон, през по-студените дни обичам да я съчетавам с тънак черен чорапогащник, боти и раница…тази комбинация ми е леко rock-chic и това доста ми допада! Когато ми е студено, залагам на черно оувърсайз сако или черно кожено яке…зависи от настроението ми. Друг задължителен елемент са слънчевите ми очила и свободно пуснатата коса, в случая се подстригах късо и смятам, че тази прическа пасва идеално на тази комбинация…а на вас, харесва ли ви?

И така… това беше от мен, благодаря ви, че отново ме изслушахте търпеливо! В замяна, ще ви напомня, че винаги може да ме попитате, каквото си пожелаете тук или в инстаграм…не сте забравили, нали?

Целувки, Сев.

 

Dress/Рокля: Mango

Backpack/Раница: Mango

Boots/Боти: Mango

Sunglasses/Слънчеви очила: Rayban Round

Watch/Часовник: Fossil

Bracelet/Гривна: Pandora

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *