FASHİON LİFESTYLE

5 things that make me happy/ 5 неща,които ме правят щастлива

 

Напоследък все бързам за нещо, постоянно изпитвам умора и усещам, че се мръщя за всичко…за абсолютно всичко и това ми действа доста негативно, и изморително, а и не само на мен! Реално погледнато…всичко ми е наред, най-важното е , че съм жива и здрава и съм заобиколена от любимите си хора, а това е най-важното, колкото и клиширано да звучи…няма защо да се чувствам така, но като повечето хора изпитвам неудовлетвореност, но само на моменти. Явно имам нужда от малка почивка и някои трикчета, които винаги ме карат да се усмихна и да осмисля всичко!

И така, днес съвсем спонтанно реших да споделя с вас 5 неща, които ме правят щастлива, и винаги ми помагат да се усмихна!

 

1.Музиката…винаги, когато се чувствам зле си пускам любима песен и започвам да пея с глас, танцувам и по-този начин премахвам натрупалата се негативна енергия. Има моменти, в които просто чувам дадена песен и всичко ми изглежда по-хубаво! Има песни, които ми напомнят за едни от най-красивите и незабравими мигове в живота ми…и ме карат да се усмихна широко. Затварям очи и се пренасям към онези незабравими мигове…които ме карат да се чувствам жива! Обожавам да пея в колата…горкият ми мъж, вече 111 години слуша ужасния ми глас! В къщи заспиваме и се събуждаме с музика… Та, ето толкова важна е за мен музиката!

2.Приготвянето на сладкиши: Обожавам да правя сладкиши! Това е едно от нещата, които  ми действат изключително удовлетворяващо, а още по-приятно е, когато се харесат на другите. Не знам, как да ви опиша, колко приятно се чувствам, когато пека сладки…Ароматът, който обгръща целият апартамент, първата хапка… изобщо целият процес е повече от приятен!

3.Едно от любимите ми неща е да купувам свежи цветя: Обожавам да ходя до любимата цветарка, да си поговоря с нея (винаги научавам нещо ново за цветята и грижата за тях) да аранжираме букет заедно и да се порадвам на всички красоти. Винаги, когато се прибирам с букет в ръка, на лицето ми се залепва една огромна усмивка, която не мога да прикрия…А напоследък в къщи ухае на божури и това е изключително зареждащо и приятно!

4.Да бъда близо до морето…тук няма, какво повече да допълня. Обожавам мирисът му, лекият морски бриз и звукът на вълните…то ме кара да се чувствам щастлива! Някои ден съм си обещала, че ще живея в малко крайбрежно градче!

5. Да видя любимите си хора усмихнати! Когато семейството ми е щастливо и аз съм щастлива…те са всичко за мен! Понякога ги побърквам, дразня ги…казват, че имам труден характер, но ме обичат! :))) А и мрънкам само на хора, за които ми пука, които обичам….

И така това са някои от нещата, които винаги ме карат да се чувствам щастливо и да се усмихвам!Ще се радвам да споделите и ващите формули за щастие! Ако тази статия ви допадне, ще има продължение….

И на края,искам да ви напомня, че след всяка трудност, изгрява слънце…просто трябва да се научим да не бързаме и да ценим малките неща!

Благодаря, че ви има!

Целувки, Сев.

П.С. на снимките съм с рокля – тип “прегърни ме” на точки и черни кожени балеринки. При аксесоарите се спрях на кошница и слънчеви очила на Rayban, които си закупих преди седмица (влюбена съм в тях)…разбира се най-важният аксесоар беше червеното ми червило на Lancome, което завърши визията.

Dress/Рокля:HM

Shoes/Обувки:HM

Sunglasses/Слънчеви очила:Rayban

Bag/Чанта:Koton

Lipstick/Червило:Lancome

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *