BEAUTY

Beauty Review : Lancome Grandiose Mascara

Здравейтe…след близо месец затишие се завръщам в блога …много по-мотивирана и ентусиазирана от всякога!

Няма да ви занимавам с шантавото ни ежедневие и направо ще премина към деншната тема, а именно ревю на уникалната спирала на Lancome – Grandiose! Сигурно ще си кажете, че този продукт не е нов…знам, но аз се сблъсках с него преди няколко месеца. И буквално се влюбих!

Предполагам, че повечето от вас знаят, че не си падам по спирали със силиконови четки. Ако пък попадате тук за пръв път…ще отбележа, че съм фен на четките с косъм, а не силиконовите! Изобщо не си падам по силиконовите четки, не ми допадат… крайният резултат не ме удовлетворява…или по-скоро не ме удовлетворяваше, докъто не се реших най-после да оставя предразсъдаците си на страна и да дам шанс на това козметично бижу на Lancome.

През годините съм пробвала доста спирали, но тези с косъм винаги са ми харесвали повече и преди няколко месеца, реших да си поръчам нещо ново, предизвиках себе си…Смятам,че е добра идея да бъдем по-отворени към новости. Докъто си поръчвах разни неща от сайта на Lancome, сложих в кошницата за пазаруване и въпросната спирала Grandiose.

След около седмица, вече я държах в ръцете си и бях очарована от уникалната опаковка, прекалено красива за една спирала! Втората изненада беше невероятната четка с извивки, няма да крия, че първо-сигнално си помислих, че ще ми бъде трудно да я използвам, но изобщо не беше така… Още след първото нанасяне, разбрах, че няма да ми е лесно да се разделя с нея :))) обожавам я! Превърна се в една от най-добрите ми “приятелки” и разби предразсъдаците ми към силиконовите четки, не че ще заменя тези с косъм, но ще давам шанс и на силиконовите. Разбира се, далеч съм от мисълта, че всички са като тази на Lancome…

 

Отново се отплеснах с писането, ето и малко информация за самия продукт:

  • – Първото нещо, което ме впечатли беше уникалната опаковка, с тумбеста долна част и капачка, наподобяваща стъклено украшение в чиято сърцевина се крие емблематичната роза на марката.
  • – Втората изненада бе четката, която наподобява лебедова шийка (swan neck). Като цяло четката е доста извита и специфична, изисква време да се свикне с нея, но усилията ви ще бъдат възнаградени. Много по-лесно е да нанесете спиралата с нея, благодарение на извивките които има. Аз не бих определила себе си, като човек, който е луд по-гримирането, но в моя случай ми помогна доста, с нея ми е по-лесно да нанасям спирала.
  • – Удължава и извива перфектно миглите.
  • – Има наситен черен цвят и не се размазва и рони, което е повече от прекрасно! Мразя, когато спиралата се рони или разтича, в такива случаи приличам на панда…
  • – Не изсъхва, използвам спиралата вече 3ти месец, да правилно ме чухте 3ти месец и все още си е като в първия ден, а аз я използвам почти ежедневно!
  • -Давам прекрасен обем, което също много ме радва.
  • -Почиства се лесно, аз я премахвам с двуфазния лосион за премахване на очен грим на Clinique.

За цената на продукта… не мога да бъда супер точна, тъй като си я купих от сайта на марката. Бях си поръчала комплект в който имаше мини молив и лосионче, а цената беше около 35 долара. В България се продава в специализирани козметични магазини, като: Douglas, Beauty Zone, Sephora и др.

В крайна сметка, тази спирала се превърна в една от любимите ми… и  определено ще продължа да си я купувам!

Надявам се този пост да ви е бил от полза, ако имате въпроси винаги може да ми пишите!

Целувки, Сев :*

П.С. на снимките споделям с вас и любимо червило от Lancome, но за червила съм запланувала друг пост… Все пак ще споделя цвета и от коя серия е : L’ABSOLU ROUGE MATTE – 378 ROSE LANCOME

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *