FASHİON

Trench coat : The ultimate classic

Днес ще си поговорим за “Тренчкота” или т.нар. шлифер – абсолютният ми фаворит за пролетта и есента! Не знам, дали има по-спасяваща дреха от него?!

Може да се комбинира по всевъзможни начини… със спортни или класически детайли, това е една дреха, която никога не излиза от мода, никога! Дълъг, миди или къс…в класически бежов цвят или в екстравагантен неонов, едноцветен или с десен… зависи от вашия вкус, стил и въображение!Идеален както за градски приключения, така и за забързаните делови дни…”суперменът” при връхните дрехи!

Суперменът и в моят гардероб! Oбичам да комбинирам шлиферите по различни начини… в зависимост от настроението и планаовете ми за деня. Предпочитам ги в макси, миди дължини и класически цветове. Не си падам по-късите варианти и разбира се, както и при останалите връхни дрехи си ги купувам с един-два размера по-големи (споменавала съм, че обожавам оувърсайз дрехите).

 

На снимките съм с една от любимите ми комбинации, която се променя тотално със лека промяна при обувките. Ако изберете спортни обувки, вместо такива на ток…ще бъдете готови за разходка из града. В случая, аз бях на делова среща и след дълго време ми се наложи да избера елегентни обувки на ток, но ако трябв да бъда честна предпочитам кецовете, Повече от половината ми гардероб е зает именно от кецове, нося ги със всичко и по-всяко време, но затова ще говорим друг път.

Друг елемент са белите тениски и дънките…смятам, че са перфектен избор при комбинирането на тренчкот. На снимките се спрях на дънки тип “mom jeans” и бял т-шърт със надпис. Тук трябва да отбележа, че професията ми позволява да бъда по-кежуал! А при акосесоарите, отново бях минималистично настроена…класическа чанта и слънчеви очила, нищо повече.

Стигнахме и до най-съществената част, а именно самият тренчкот, който купих преди няколко месеца от HM. Първото нещо, което ми хареса, беше цвета… нещо средно между канела и тютюн. Разбира се едно от най-важните нещо е, кройката…при нея ми хареса разкрояването на долната част, която наподобява рокля.  Друг много важен детайл е материята, а този е от много приятна памучна материя, което е много важно за мен (избягвам изкуствените материи). Доволна съм от тази своя покупка и смятам, че този тренч, ще се носи дълги години, като останалите, които имам. Мисля, че трябва да се стремим да си купуваме дрехи, които ще бъдат с нас за дълго време, а не само за 1-2 месеца!

С възрастта се стремя да инвестирам в качественни дрехи и аксесоари, а следващата ми инвестиция се надявам да бъде за един красив и качествен тренчкот! Все пак това е от дрехите, които наричаме timeless и инвестицията си заслужава! А вие как мислите?

Целувки, Сев.

 

Trenchcoat/Шлфер: HM

Mom jeans/Дънки: Pull and Bear

T-shirt/Тениска: Lcw

Bag/Чанта: NineWest

Sunglasses/Слънчеви очила: Rayban Clubmaster

Shoes/Обувки: Bershka

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *