FASHİON

The perfect match – едноцветен костюм от ефирна материя!

Вече сигурно сте забелязали, че съм обсебена от костюмитеее?! В последния пост, който споделих за тях, ви бях споеманала, че тази пролет се сдобих с два костюма, които отговарят на всичките ми изисквания!

Ето и линк към предишната статия: https://www.flashyblooms.com/street-style-suits/

Предният беше от по-плътна материя и определено е по-подходящ за по-студени дни, докъто този е от ефирна материя, нещо като коприна. Идеален е както за пролетта и есента, така и за прохладните летни вечери! Изключително приятен е на допир, има прекрасна спортно-елегантна кройка, която го прави лесен за комбиниране според нуждите ви.

 

Цветът му е нещо средно между тютюн и канела , една комбинация, която много ми допада :)) Смятам, че пасва идеално на цвета на косата и кожата ми, а това е един от важните елементи при избор на дрехи. В модната академия, където учих ни повтаряха, че е изключително важно, човек да избира правилните кройки и цветове спрямо тялото и цвета на кожата и косата си. Аз не бих казала, че съм усвоила това правило на 100%, но се старая да избирам дрехи, които ми подхождат, не обичам да си купувам нещо, само защото е модерно!

А и лека-полека се стремя да купувам неща, които ще нося дълго време, и ще успявам да комбинирам с доста неща…да не забравяме и качеството! Общо взето, според мен един такъв костюм си заслужава инвестицията! Ако сте забелязали, почти не е отсъствал от модната сцена, което говори само по-себе си.

Няма да прекалявам с обесненията и ще премина към днешната  ми комбинация, която най-вероятно няма да ви изненада.

Смятам, че всеки човек си има собствен почерк във всяко едно отношение, това се отнася и за дрехите, които носи, а това си е повече от прекрасно….не се ли стремим точно към това, когато става въпрос за личен стил?! Лично на мен, много ми допада, когато някой каже: “Това е точно по твой вкус!”, харесва ми, че се откроява личният ми избор.

Та…точно поради това, отново се спрях на любимата ми комбинация, която е перфектна за градски разходки, работа и лежерни събития, и ме описва най-добре – бели кецове, бял т-шърт, кожена раница и любими слънчеви очила от Ray Ban.

А вие сдобихте ли се с мечтаният костюм, или не си падате по-тази тенденция?

Целувки, Сев.

Suit/Костюм: HM

T-shirt/Тениска: LCW

Sneakers/Кецове: Le coq sportif

Bagpack/Раница: Mango 

Sunglasses/Слънчеви очила: Rayban

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *