BEAUTY

Review: Uriage DS hair soft balancing shampoo

Август е…на вън е ужасна жега, но не се оплаквам тъй като съм от хората, които искат вечно лято! Спомням си, че като бях малка избирах най-слънчевите места в стаята и се излежавах като котка. 20 години по-късно, съм все същата, обожавам слънцето и топлото време…нищо не се е променило!

Та говорих ви за жегата, която ме кара да си взимам по 10 душа на ден… и която  случайно ме подсети, че любимият ми напоследък продукт свършва…затова, реших да ви разкажа малко повече за него, защото го заслужава!

Знаете, че имам чувствителен скалп и поради това, все съм в търсене на перфектния шампоан…Има 1-2 продукта, които ми харесват, но този за който ще си говорим днес е любов!!! Страшно много ми хареса, много! Получих го като PR  пратка от Uriage и след няколко седмици започнах да го тествам…при което спонтанно реших да спра да използвам каквито и да било други продукти, тъй като шампоана се оказа напълно достатъчен!

Сега, няколко месеца по-късно съм още по-очараована и пристрастена към него. Идеален е за моята коса и скалп, по никакъв начин не ги раздразни, даже напротив доста ги успокои, а косата ми стана мекичка и лъскава…освен това ми спести упортебата на излишни продукти, което е страхотно! Става въпрос за балансиращия шампоан на Uriage – DS HAİR..хайде да го разгледаме по-подробно:

  • – както винаги ще започна с опаковката, която е в стандартния за марката син цвят с бели детайли. Състои се от 200 мл флакон с удобна капачка, идеален е за пътуване.
  • – има много деликатен аромат, който много ми допада.
  • – има прозрачна, нежна кремообразна текстура.
  • – пени се достатъчно добре, което ми харесва.
  • – икономичен е, издържа дълго време, тъй като малко количество е достатъчно за целия скалп и коса.
  • – Подходящ е за ежедневна употреба и е предназначен за чувствителен скалп.
  • – Успокоява скалпа и прави косата копринено мека, като я почиства в дълбочина, без да изсушава или дразни кожата.
  • – съдържа патентован комплекс” TLR2 Regul”,  който в комбинация с Термална вода Uriage и екстракт от еделвайс успокояват и защитават скалпа.
  • – изключително толерантен и нежен

С една дума..перфектен, какво повече може да очаква човек от един шампоан?! Страшно много ми харесва, определено се очертава да си го купувам често!  А вие, може да го откриете в повечето аптеки из страната. Ще се радвам ако споделите мнение и опит с мен,а пък ако имате въпроси, ще се радвам да отговоря  и на тях!

Целувки, Сев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *