FASHİON LİFESTYLE

Poppy field dreams…

Здравейте, днес съм тук за да ви споделя повече от любимите си кадри с макове от по-миналата седмица, защото не искам да ви спамя в Инстаграм, но пък много ми се иска да ви покажа всички на куп…Надявам се да не ви омръзнат, защото аз ги обожавам и ви благодаря от сърце за любовта, с която ежедневно ме дарявате и показахте спрямо тези кадри! :))) Направихте ме адски щастлива…имах нужда от позитивни вибрации тези дни, че нещо се чувствам отпаднала и ми е сиво, да сиво ми е…

Не мога да си обясня, защо…просто има периоди в които, не искам да правя нищо, не ми се занимава с нищо…искам просто да си полежа, да не мисля, да поплача, за да освободя място за други емоции…по-свежи такива!

Мисля, че ще се справя, малката ме радва адски много и с нея, няма как, да се чувствам зле за дълго време…смятам, че тези периоди са ценни, защото ни учат на нещо?!  А вие, как мислите? Ще се радвам , ако споделите с мен..как се справяте с тях?

Имам чувството, че пролетната ми алергия има огромен пръст в това…не мога да дишам, очите ми са зачервени, нослето запушено, кихам по 100 пъти на ден и чувствам, че цялата ми енергия е изпита… Тази година пия редовно хапчета, те също ме приспиват, но не ми помагат за дишането и това ме дразни.

Ох, стига съм се оплаквала! Разбира се, че се случват и страхотни неща! Например… рожденият ден на моето слънчице, снимките с маковете, разходката ни до Пловдив с любими хора и без апарат! Тези дни не ми се снима, не искам да говоря много тук, не споделям много нещa, защото нямам енергия и не искам да ви лъжа… когато се оправя ще усетите енергията ми, сигурна съм! Усещам, че ше бъде скоро, защото имам страшно много идеи!

Ах, щях да ви разказвам за маковете, на които попаднахме случайно, благодарение на братовчедка ми…на която съм адски благодарна за това преживяване! Решихме да се разходим семейно с мама и татко, първо открихме хубава вода от която си взехме, а после докъто търсихме лайка попаднахме на точното място…това от снимките! Беше разкошно, ужасно красиво…за момент не знаех, къде се намирам..питах се, дали е реално! За пръв път виждах толкова много макове на едно място.. и се влюбих! Беше леко мрачно и снимките не се получиха точно, както ми се искаше, но съм доволна…повече от доволна, че имах шанса да се насладя на тази красота с най-ценните за мен хора, със семейството ми!

Тичахме, смяхме се, снимахме…беше страхотно,никога няма да забравя този ден! Тогава се почувствах свободна, едно уникално чувство, което ми липсваше покрай карантината…

И така, ето ги и самите кадри, надявам се да ви харесат!

Целувки, Сев.

Dress/Рокля: Zara

Skarf/Шал: Bershka

Sneakers/Кецове: Le coq sportif

My babies outfit: Дрехите на малката

Jumpsuit/Гащеризон: HM

T*shirt/Тениска: LCW

Sneakers/Маратонки: Adidas Stan Smith

Hat/Шапка: HM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *