FASHİON

#ootd Preppy style with a vintage accent…

 

Здравейте!

От един-два дни се чувствам буквално изцедена емоционално…не знам дали е от бременноста или ме гони пролетна умора. По цял ден ми се спи, но се опитвам да бъда максимално активна и позитивна! В такива дни се опитвам да намеря нещо, което да преповдигне настроението ми…в повечето случай съпругът ми помага за това. А днес реших да споделя с вас един леко закъснял аутфит пост от преди близо 2 седмици…причината е,че все не ми оставаше време… Ето че дойде и неговия ред. Освен това в онзи ден си бяхме прекарали прекрасно и някак си като се сетя за местата, които бяхме обиколили, се появява широка усмивка на лицето ми!

А вие как се справяте с такива дни? Ще се радвам да споделите някоя друга формула за справяне с мрачното настроение! 🙂

Ето и въпросният аутфит, който е доста хаотичен, но пък ме радва много! Понякога, хаотичните неща ми допадат повече от изпипаните… например в този аутфит има нещо, което принципно ме дразни, но незнайно как в онзи ден не ми направи впечатление… а именно, несъответствието между черните нюанси в аутфита :)) но няма да го мисля много, щом се чувствам добре в него…другото няма значение, нали така? С годините осъзнавам, че човек е най-привлекателен, когато се чувства добре в кожата си! Някои малки подробности, си остават просто подробности!

Освен това, както бях споменала в един от постовете си, реших че няма да си купувам специални дрехи за бременни и както виждате, така и направих…почти не се ограничавам в избора си на дрехи… Без това емоционалното ниво при мамитат е доста шантаво, затова, правя и обличам неща, които ме радват…не зависимо от дължината и кройката на дрехите. Препоръчвам ви да обличате дрехи в които се чувствате най-добре…не е нужно да се вкарваме в излишни норми, които понякога ни действат доста негативно! Аз съм на принципа,че не живея за да угодя на някого…

Пак се раздрънках… ето и детайли за въпросният аутфит.

В този ден се спрях на малка черна рокля, с разкроена пола от “Mango”, комбинирах я с едно от любимите ми сака в черно-бял кариран десен, също от “Mango” и черен чорапогащник. За да предам малко свежест на визията се спрях на малка червена чантичка, която купих наскоро от “Zara”. Принципно не съм фен на червеният цвят, но ми харесва да го използвам като акцент! Другият важен аксесоар е уникалната ми винтидж брошка, която е правена ръчно от сребро със стъклени камъчета и е от началото на 60те години. Обожавам я! Вие харесвате ли винтидж аксесоари? Дайте ми идеи за магазини и места където продават такива неща из София и Пловдив.

При обувките и слънчевите очила се спрях отново на черното, очилата са от нашумелият тренд “Cat eye” и обувки в любимият ми парижански стил, които открих този сезон в “HM” 🙂 Крайният резултат е леко колежански, супер удобен и подходящ за обиколко из града, в нашия случай на галерии и музеи.

Надявам се този аутфит да ви е допаднал, ще се радвам да науча и вашето мнение!

Целувки, Сев.

Blazer/Сако: Mango

Dress/Рокля: Mango

Bag/Чанта: Zara

Brooch/Брошка: Vintage

Tights/Чорапогащник: Penti

Sunglasses/Слънчеви очила: Stradivarius

Shoes/Обувки: HM

Location/Място: The Yapı Kredi Culture Centre, İstanbul

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *