FASHİON LİFESTYLE

Hello, welcome to my blog after almost 4 months! :))

Здравейте, здравейте 🙂 не мога да повярвам, че пиша този пост след близо 3 месеца и половина затишие… Мисля, че е излишно да ви казвам, колко много се вълнувам… в същото време ми е изключително приятно, че се завръщам към писането в блога!

На бързо ще се опитам да ви обясня за причината на моето отсъствие…ако не ви е интересно, може да прeскочите този пост! :)) Общо взето, бях в един доста неприятен период…в семейството ни се борихме с болести и разни други неща и някак си от всичко това загубих интерес към случващото се в социалните мрежи. Станах по-апатична и честно казано нямах физическата сила и желание да отделям време за туk! На няколко пъти се опитах да бъда по-активна, но все не ми се получаваше и реших просто да си дам време.

Никога не съм била пристрастена към телефона си и като цяло към всичко тук, но с желание намирах време за профилите си. Хресваше ми да си пиша в блога, да споделям разни любими неща в Инстаграм и да поддържам връзка с прекрасните момичета, с които ме запозна именно това приложение. Изведнъж започнах да влизам само, за да видя нещата, които постват хората от любимите ми профили и някак си зарязах блога, започнах да споделям по-рядко от любимите си моменти и просто се отдръпнах съвсем съзнателно. В един момент се оказа, че снимам, но не споделям и си събирам всичко за мен…може би съм имала нужда от това, трябвало е да натисна бутона пауза! Реших, че е странно да правя нещо, само защото трябва! Да гоня цифри и разни такива неща…не беше и не е за мен! Аз съм един типичен своенравен водолей, който обича простичките неща в живота…нещата, за които си заслужава да живеем!

Предполагам, че повечето дори не са забелязали, че понякога не качвам нищо в рамките на 4-5 дни, дори и седмица…просто не ми остава време, а и забравям 🙂 Започнах да споделям тогава, когато имам желание и лека- полека усетих, че искам да се завърна към писането в блога! Усетих, че имам желание да снимам и да споделям повече от любимите си моменти…да бъда активна, без това да ме дразни и мори! Да остана вярна на себе си и да бъда такава, каквато всички ме познават…без филтри и напудрени моменти :))

Щастлива съм, че съм обградена от страшно позитивни и мили хора тук и в реалния живот…хора, които не спират да ми показват подкрепата си и да ме даряват с позитивизъм и усмивки! Благодаря на тях и на всички вас, че ви има, че сте тук и че ме карате да продължа да се занимавам с нещата, които ме радват! Благодаря ви!

П.С. този пост е съвсем спонтанен, но някак си ми се прииска да се завърна именно с такъв ..леко хаотичен, но много мой! А и вече нямам нужда от 10 к последователи, за да ви споделя директен линк към моето местенце…и това искренно ме радва! :)))

С този пост ви казвам:”Здравейте, аз съм Севи… добре дошли в моят блог! ” :))))))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *