FASHİON LİFESTYLE

Hello August! Our favourite month…#summerlove

Днес е първият ден от месец Август, най-топлият и очакван месец от всички. Не знам за вас, но за мен Август е доста специален, това е месецът на мама, след 3-ри дни ще има рожден ден! Месецът на едно от наи-важните събития за мен и половинката ми, а именно нашата сватба, която беше преди 5 години…колко бързо минава времето, нали?

Август е месецът и на моето мъничко онлайн пространство, точно преди 2 години се роди “FlashyBlooms”- моето специално местенце, където споделям с вас част от ежедневието си. И още кууп прекрасни неща, надявам се да успеем да го запълним с усмивки, топли емоции и много любов…да запечатаме прекрасни гледки, залези и да си починем. Да се оставим по-течението…. или казано на кратко, да го усетим и да живеем безгрижно (поне за малко).

В този пост, искам да споделя с вас снимки, които се превърнаха в малка семейна традиция…в която съпруга ми участва, като фотограф, но тази година успях да си извоювам и няколко кадъра с него! Сигурно сте забелязали доста снимки, които са направени по слънчогледовите поля, които са толкова фотогенични, че е разбираемо….

 

Ясно си спомням първата фотосесия, която беше буквално вълшебна, снимките бяха за първият ми пост в блога…най-трудният пост, началото на нещо прекасно! Нещата станаха още по-вълнуващи, тъй като, вече сме трима…към лудориите ни се включи и прекрасната ни дъщеричка, и това ме кара да се вълнувам още повече! Надявам се тази традиция да продължи и заедно да успеем да проследим промените, които ще настъпят с годините! А вие имате ли си подобна традицийка, ще се радвам ако споделите.

По време на снимките се забавлявахме адски много, с малката всеки момент е изключително ценен! Тичахме на около и се смяхме с глас, надявам се да усетите положителните емоции, които се опитахме да пресъздадем със снимките.

Тъй като аз съм влюбена в залезите, решихме да снимаме точно по-залез слънце и всичко изглеждаше нереално красиво. Спряхме се на местенцето от преди 3 години, което не ни разочарова, но този път решихме да повървим по-изоставеният път, който допринесе за кадрите. При дрехите се спрях на белия цвят, който ми е любим, а и смятам, че се вързва идеално с обстановката. Няма да повярвате, но при летните дрехи на малката преобладава именно белият цвят ( не е лесно. признавам) :))) Реших и двете да бъдем с рокли, аз не издържах и след около 10 минути вече бях боса, а малката с най-сладурските сандалки от Zara Kids. Моята рокля е от преди 3-4 години, купувана е от местен бутик, няма марака, но ми е любима и смятам, че ще си я нося още дълги години…а на малката, отново от  Zara Kids.

 

И така, с лекота, много смях и любов продължихме мини традицията, която си започнахме и уловихме ценни кадри, които винаги ще ни усмихват!

Целувки, Сев.

My dress/Моята рокля: from a local boutique/

Sunglasses/Слънчеви очила: Rayban Clubmaster

My shoes/Моите обувки: HM

My daughters shoes/Обувките на малката: Zara kids

My daughters dress/Роклята на малката: Zara kids

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *