FASHİON LİFESTYLE

Happy 2nd birthday to “Flashyblooms”!

Преди няколко дни, моето малко онлайн пространство…местенцето, което ми помага да създавам и разказвам истории, да споделям всичко, което ме вдъхновява и усмихва…стана на 2 годинииии!

Да, цели две години…толкова се радвам, че въпреки всички мои страхове, не се отказах от него и го създадох! Понякога нещата изглеждат невъзможни и страшни, но това не трябва да ни отказва…напротив, трябва да ни надъхва да продължавам все напред, смело към това, което ни прави щастливи!

Благодарение на “Flashyblooms”, успях да изляза от черупката си и да правя нещо, което ме кара да се усмихвам широко!

За тези две години, успях да се запозная с прекрасни хора, които ме радват адски много! Да посетя едно от най-милите събития и да запечатам безброй прекрасни моменти. Дори се престраших да открия свой “Youtube” канал…

 В началото не вярвах, че това малко местенце ще направи ежедневието ми толкова вълнуващо, цветно и изпълнено с позитивни емоции….Благодарна съм за всичко, което научих и ми се случи през последните години, щастлива съм, че ви има! Благодаря ви от сърце за подкрепата!

И тъй като, всичко започна в страната на Олеандрите (Гърция) …решихме да си спретнем едно мини празненство из маслиновите горички на любимата съседка, с чаша вкусно розе, усмивки и кожа погалена от слънцето…какво друго му е нужно на човек?!

Наздраве, за още дълги години вдъхновение, нестихващ ентусиазъм и любов!

Още веднъж ви благодаря за всичко!

Целувки, Сев!

 

Dress/Рокля: HM

Belt/Колан: Zara

Shoes/Обувки: Pullandbear

Hat/Шапка: From a local boutique

Sunglasses/Слънчеви очила: Rayban

Bag/Чанта: Mango

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *