FASHİON TRAVEL

Dreamy florals…secret garden in the heart of the city

Есента е тук, но аз съм пълна с енергия и материали от последните летни дни, които искам да споделя с вас…

Още поне месец ще ви споделям приказни моменти от малкото ни бягство до Истанбул… и не само. Днес няма да говоря много, но все пак ще ви кажа няколко думи за уникалната градина и роклята на мечтите ми, които ще видите на снимките.

Първо искам да си поговорим за това приказно местенце, което се намира в сърцето на града…и изглежда нерално красиво! Този малък дворец се намира в квартал Маслак и въпреки, че няма ясна информация за датата на построяване се смята, че първите селища в региона са направени от султан II. Махмуд межу 1808-1839 година. Тук Абдулхамид (1876-1909) прекарва годините си като принц и живее със семейството си. Сградите бяха уникални… имаше и приказни градини, и затворена ботаническа част със стотици растения. Архитектурата и интериорният дизайн ме оставиха без думи и смятам, че ще се върнем в най-скоро време! Спокойната атмосфера ме накара да се пренеса в друго измерение…както казах и по-горе, всичко изглеждаше нерално красиво!

След тази мини информация..искам да се върна към аутфита, който избрах за тази разходка. Винаги преценям, какво ще облека според мястото, което ще посетя. Харесва ми да се потапям в атмосферата и да си мечтая, че съм част от всичко, което ме заобикаля…

Малко преди да заминем за Истанбул, получих така желаната от мен пратка с рокля на една невероятно красива марка, а именно “Ghost London”…  Като се замисля,мога да живея само с техни дрехи! :))) Та, тази рокля беше просто перфектна за обиколка на дворец: ефирна, красива и нежна…със светло син цвят и десен на цветя, с копчета от предната част и хвърчаща пола…точно като рокля от гардероба на принцеса! :))

Комбинирах я със сламена шапка и бели кецове, за да ми бъде удобно да тичам след малката и смятам, че се получи много добре! При нея се спрях на много романтична рокля с широка кукленска кройка, бели кецове и сладка копка с черешки, която много и харесва! Общо взето и двете бяхме готови за местенцето, и за дългата разгодка, която си спретнахме…беше магично и нямах търпение да споделя с вас всички детайли!

Приятно гледане, прегръдки и целувки от нас!

Севи и Ипек.

Dress/Рокля: Ghost London

Sneakers/Кецове: Gant Fashiondays.bg

Hat/Шапка: LCW Bulgaria

Bag/Чанта: Zara

Sunglasses/Слънчеви очила: Ray Ban

İpeks outfit/Дрехите на Ипек

Dress/Рокля: Zara kids

Sneakers/Кецове: Nike

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *