BEAUTY

Beauty Review:NUXE BIO Organic Marine Seaweed Correcting Moisturising Fluid

Здравейте! За много години, пожелавам на всички една приказна година изпълнена с много здраве и усмивки! :)) Това е първият пост за новата година и аз лично се радвам, че съм отново тук…надявам се през 2022 да публикувам повечко неща в блога, защото ми харесва! :))

Днес искам да си поговорим за един продукт, който получих като ПР пратка от любима марка и се оказа, че ми допада страшно много! (мисля, че е излишно да казвам, че ПР пратките не променят мнението ми за даден продукт…Споделям личното си мнение след като съм използвала дадено нещо известно време!)…

И така, става въпрос за “Коригиращият, хидратиращ флуид за лице с морски водорасли на Nuxe от серията Bio Organic”. Започнах да го използвам преди повече от месец и съм приятно изненадана, оказа се много добър за моята чувствителна кожа, която тези дни тотално откачи…но това е друга тема! Хареса ми как успокоява кожата ми и колко я озари за времето през което използвам кремчето и още куп неща, които ще ви споделя в долните редове…по моя си начин!

Хайде да го разгледаме от близо:

 •  Както винаги започвам с опаковката, която се състои от разкошен тъмно-зелен флакон с удобна попичка, която ви позволява да си вземето необходимото количество по чист начин. Освен това, цялостната опаковка е на 100% рециклируема, а това е изключително важно!
 • Продуктът е био сертифициран.
 • Има много приятен, леко морски аромат, който в никакъв случай не дразни и не е натрапчив.
 • Има лека-флуидна текстура, която се нанася много леко и приятно.
 • Подходящ е за нормална към комбинирана кожа…моята е чувствителна, но ми действа доста добре, нямам никакви раздразнения.
 • Съдържа до 99% съставки с натурален произход и до 56% съставки от БИО земеделие.
 • Осигурява матов и немазен завършек, което е страхотно…особенно ако използвате кремчето преди грим.
 • Попива много бързо и не оставя мазен филм, което също е доста важно за мен.
 • Води се като дневен хидратант, който коригира малките несъвършенства (пори, зачервявания, неравности, белези и др). Усещате, че след всяко използване кожата ви става по-мека и сияйна. Придава свежест и хидратира много добре.
 • Най-важната активна съставка е екстрактът от кафяви водорасли, активна съставка от 100% френски произход, получена от екологично чиста биотехнология, която коригира несъвършенствата на кожата. Плюс, естествена хиалуронова киселина, която осигурява идеални нива на влага.
 • Може да се използва сутрин и/или вечер на добре почистена кожа на лицето и шията, като се нанася с подупващи движения.
 • Предлага се във флакон от 50 мл, в повечето аптеки из страната.

Като цял аз съм очарована от този продукт, нанасям го ежедневно като дневен крем заедно със слънцезащитата си и виждам страхутни резултати. Кожата ми е мекичка, добре хидратирана и спокойна, виждам, че има ефект и върху леките петанца и това ми допада много. Попива много бързо и има страшно приятен аромат. Бих си го купила след кат привърша тази опаковак.

Надявам се този пост да ви е бил полезен!

Целувки, Сев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *