BEAUTY

Beauty review: Nature Box shampoo and conditioner with avocado oil

Здравейте отново, днес съм ви подготвила пост за шампоаните на Nature Box от серията с авокадо.

Преди повече от 2 месеца ви бях споменала за тях в Инстаграм сторис. Защо ви пиша чак сега…ами главно, защото смятам, че за да се придобие обективна представа за даден продук е нужно повечко време. Лично аз не мисля, че е добра идея да изразявам мнение за продукти след 2-3ри дни…някак си не ми изглежда достатъчно.Понякога след първата седмица е възможно да останете разочаровани, а при следваща проба да се случи точно обратното!

В моя случай се получи точно това…мисля, че разбрах къде е бил проблема!

Все пак бяха минали едва 4 месеца от раждането и хормоните все още си бяха побъркани, а и продължават в същия дух… :)))Понякога е по-добре да използваме по-малко неща при грижата за косата си…да не прекаляваме с продуктите, а и не само при косата!

Примерно моята коса е боядисана и се омазнява леко в корените, но след и по-време на бременността се побърка тотално… В опитите си да я подхраня прекалих с някои неща.Принципно си бях направила много добра рутина, която беше повече от перфектна за коста ми. Спрях да я мия често (2 пъти на седмици) това беше едно супер добро решение, сега се опитвам да го постигна отново! Изправям я 1-2 пъти на седмица, преди правих това всеки ден…сега съм много по-доволна. Задължително използвах хидратиращо или въстановяващо олио след измиването й… ето тази последна стъпка, се наложи да изкарам от списъка. Оказа се, че с тези шампоани няма нужда…в противен случай се омазнява светкавично.

*Принципно винаги имам Moroccanoil под ръка, има уникален аромат и действие.

Сега, както споменах по-горе… дадох втори шанс на Nature Box и съм по-доволна от резултатите. В първите седмици получих леко раздразнение на скалпа, явно след раждането е станал по-чувствителен, освен това косата ми се омазняваше много бързо, следователно спрях да използвам продуктите. Преди около седмица започнах отново, но без олиото на Moroccanoil и определено съм по-доволна.

Ето и малко информация и мнение за самите продукти:

1. Nature box – Шампоан със 100% студено пресовано масло от авокадо за дълбоко възстановена коса.

 • – Без силикони,сулфати и парабени!
 • – Опаковката е пластмасова, изчистена и удобна за използване. Освен това е по-голяма от тази на стандартните  шампоани …цели 385 мл, което е хубаво!
 • – Има уникален аромат! Това беше първата причина да си ги купя 🙂
 • – Има средно-гъста прозрачна консистенция, което също ми допада!
 • – Пени се много добре, почиства в дълбочина и оставя свежият си аромат върху косата за дълго.
 • – Косата ми става супер мека, лъскава и лесна за разресване. Има позитивен ефект върху цъфтящите краища.
 • – Доста икономичен продукт, което също е бонус.

След всички тези хубави неща, ще добавя кое е нещото, което не ми хареса. Всъщност, като цяло съм доволна от продуктите, но в началото ги използвах с олиото за коса на Morocanoil …и косата ми започна да се омазнява многооо бързо. Спрях олиото и резултатът е по-добър. Единственното нещо, което не ми допада е, че ме сърби скалпа, поносимо е …но явно го дразни леко. Не знам дали скоро бих си ги купила отново, поради чувствителният ми скалп.

Аз си ги закупих от DM, бяха на промоция от около 7 лева на продукт. Реалната цена е около 10 лв на продукт.

 

2.  Nature box – Балсам със 100% студено пресовано масло от авокадо за дълбоко възстановена коса.

 • – Без силикони,сулфати и парабени!
 • – Опаковката е пластмасова, изчистена и удобна за използване. Освен това е по-голяма от тази на стандартните балсами …цели 385 мл, което е хубаво!
 • – Има уникален аромат! Това беше първата причина да си ги купя 🙂
 • – Консистенцията е приятна и плътна.
 • – Косата става уникално мека и блестяща, разресва се много лесно.
 • – Има позитивен ефект върху цъфтящите краища.
 • – Доста икономичен продукт, което също е бонус.

Балсама го използвах по-дълго от шампоана, комбинирах го и с други шампоани от различни марки. Много ми харесва! Възможно е да си го закупя отново…когато е комбиниран с шампоана, чувствам повече раздразнителност. Май съм влюбена в аромата им…

Може да ги откриете в магазини като Лили и ДМ, а сега ще ги намерите и на хубави промоционални цени!

Препоръчвам ги, хубави са…както споменах по-горе, моят скалп е леко-чувствителен и ме раздразниха, но не много. Мисля, че си заслужават!

Надявам се този пост да ви бъде от полза!

Целувки, Сев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *