BEAUTY

Beauty Review: Apivita – Camomille and honey shampoo for frequent use.

Преди около година попаднах на гръцката марка “Apivita” и от тогава, не спирам да споменавам, колко много ми допадат продуктите им.

Мога да кажа, че съм наистина доволна от всеки един, който съм пробвала до сега. Страшно много ми харесва, че продуктите са с изчистен и естествен състав…точно,това ме привлече в началото, а после се впечатлих и от политиката на самата марка. Като цяло ми харесва много и определено ще продължа да пробвам продуктите им, и  да използвам други, които вече са намерили място в сърцерто и тоалетката ми! :))

А, днес съм тук за да споделя мнението си за шампоанът на “Apivita” с лайка и мед – за честа употреба.Открих този продукт в период, в който скалпът ми беше ужасно раздразнен. Близо седмица обмислях, какво точно да си закупя и попаднах на този шампоан с лайка и мед…след което, моментално си го взех. Реших, че продукт, който съдържа лайка би бил идеален в моя случай. Принципно знам, че при чувствителен скалп трябва да се внимава..и че някои билки могът да подействат зле, но реших да пробвам този и не съжалявам! Закупих си голямата опаковка, което не е присъщо за мен, но сметнах, че и съпругът ми може да го хареса…бях права, сега си го използваме двамата! Мога да кажа, че скалпът ми е адски доволен от този избор, а раздразнението почти изчезна и това ме кара да се чувствам страхотно! Препоръчвам ви да го пробвате, надявам се да помогне и на други хора със сходен проблем.

А сега, нека преминем към същественната част, а именно ревюто за самия продукт:

 • – Има удобна и красива опаковка от 500 мл. с помпичка, благодарение на която дозирането става много лесно. Освен това с помпичката лесно може да напълните допълнително шишенце, когато ще пътувате. Друго важно нещо е, че опаковката е рециклируема.
 • – Има приятен аромат, който не дразни. В първия момент имах чувството, че в банята има огромен букет от лайка…което много ми допадна.
 • – Консистенцията е гелообразна и прозрачна на цвяти…и  няколко помпички са достатъчни за да разпенят косата ви подобаващо.  Не се пени прекалено много, но определено изчиства косата в дълбочина.
 • – Определено е икономичен, използваме го двама души от близо 2 месеца и все още сме изхабили три-четири пръста от продукта.
 • – Подходящ е за честа употреба и може да се използва от цялото семейство..
 • – Съставът е на 93% натурален. Съдържа лайка, мед, невен и пантенол. Също така, водата във формулата е заменена с антиоксидантна инфузия от органичен гръцки розмарин.
 • – Продуктът е дерматологично тестван.
 • – Не съдържа сулфати, парабени, силикони, фталати, минерални масла, етаноломини и др.
 • – Почиства много нежно скалпа и е подходящ за всеки тип коса. Аз съм  с чувствителен скалп и мога спокойно да кажа, че се отрази страхотно на моята коса и скалп и определено премахна раздразнението от предишния продукт!
 • – Прави косата мека и жизнена, което много ми харесва. Косата се разресва лесно и ухае приятно.
 • – Цената за 500 мл е около 23 лева, а продуктът може да откриете в повечето аптеки в страната.
 • П.С. След като разпените добре шампоана, изчакайте 5 минути да подействат съставките и чак след това измийте обилно с вода.

В крайна сметка, се радвам, че избрах този шампоан и смятам, че се справи идеално с проблемният ми скалп. Раздразнението изчезна, а коста ми стана мека и жизнена, и не се омазнява толкова бързо, колкото преди.

Препоръчвам го с две ръце, но нека не забравяме, че всеки е различен и нещо, което доапда на мен, може да не се хареса от вас.

Надявам се този пост да ви бъде полезен, ще се радвам да чуя и вашето мнение за този продукт.

Целувки, Сев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *